fbpx

Njoftohen studentet e vitit te dyte tè Fakultetit Juridik se ligjeratat dhe ushtrimet nga Lènda e Drejta Kushtetuese te dates 12 Nentor  nuk do te mbahen. Te njejtat do te mbahen me date 17 Nentor 2016 me fillim ne orèn 10:00 ne Sallen 1

Translate »