fbpx

Njoftim
Njoftohen studentët e vitit të parë të cilët i dëgjojnë ushtrimet në lëndën e Ekonomisë, t’i përmbahen orarit si në vijim:
Grupi 1. Emrat e studentëve që fillojnë me shkronjat: A, B, C, ora 10:00-11:00, ditë e mërkurë.
Grupi 2. Emrat e studentëve që fillojnë me shkronjat: Ç, D, DH, ora 11:00-12:00, ditë e mërkurë.
Grupi 3. Emrat e studentëve që fillojnë me shkronjat: E, Ë, F, G, GJ, H, ora 12:00-13:00, ditë e mërkurë.
Grupi 4. Emrat e studentëve që fillojnë me shkronjat: I, J, K, L, LL, M, ora 10:00-11:00, ditë e hënë.
Grupi 5. Emrat e studentëve që fillojnë me shkronjat: N, NJ, O, P, Q, R, RR, S, SH, ora 11:00-12:00, ditë e hënë.
Grupi 6. Emrat e studentëve që fillojnë me shkronjat: T, TH, U, V, X, XH,Y, Z dhe ZH, ora 12:00-13:00, ditë e hënë.

Me respekt,
Msc. Gentiana Gega

Translate »