fbpx

Njoftim
Njoftohen studentët e studimeve master të drejtimit Adminitrativ-kushtetues se ligjeratat nga lëndet:
E drejta kushtetuese pozitive dhe Gjyqësia kushtetuese do mbahën me datë: 28.10.2016, (e premte) duke filluar nga ora 14.00h. Ndërsa ligjeratat tjera në të dy drejtimet fillojnë javën e ardhëshme sipas orarit të publikuar.

Me respekt
Prof. Ass. Dr. Gani Asllani
UD dekan

Translate »