fbpx

Njoftohen studentët e vitit të I-rë dhe të III-ë që notat në lëndën E Drjta Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut dhe lëndën E Drejta Ndërkombëtare Publike, shënohen me datë 26 shkurt 2015 në ora 15:00.
Nga ora 15:30 po në atë date do të mbahen kunsultimet në të dyja lëndët.

Translate »