fbpx

Njoftohen studentët e vitit të dytë, të tretë dhe të katërt të Fakultetit Juridik se notat e provimit nga lënda “Krimi i organizuar” të Prof.Ass.Dr. Kolë Krasniqi mund t`i marrin nesër diten e martë me datë 24.02.2015 prej ores 09:00-10:00.

Translate »