fbpx

Njoftim per lenden E Drejta Procedurale Civile

Njoftohen studentet se pershkrimi i notave ne lendet E Drejta Procedurale Civile dhe E Drejta Procedurale Civile – Pjesa e Posaçme, shtyhet per diten e shtune, date 07 Mars 2015 ne ora 11:00. Ndersa ne lenden E Drejta Familjare dhe Trashegimore pershkrimi i notave behet ne te njejten dite e shtune 07 Mars 2015, ne ora 12:30.

Translate »