fbpx

Njoftohen të gjithë studentët e Fakultetit Juridik se afati i përcaktimit për lëndën zgjedhore dhe të moduleve është deri me datën: 04.03.2015 (ditë e mërkurë).
Përcaktim për lëndë zgjedhore bëhet përmes programit të SEMS ose evidentimit të saj në indeks dhe vulosjes/vërtetimit në administratë.
Pas kësaj date nuk lejohet përcaktimi për modulin ose lenden zgjedhore. – U.D. Dekan Kolë Krasniqi

Translate »