fbpx

Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik se ligjëratat në lëndën E drejta Ndërkombëtare Publike – Prof. Ass. Dr. Sabiha Shala të parapara për dt. 13.10.2016 nuk do të mbahen për arsye të mungesës së sallave dhe të njejtat do të mbahen sipas orarit të ligjeratave.

Please follow and like us: