fbpx

NJOFTIM

Njoftohen studentët të cilët i janë nënshtruar provimeve nga lëndet E Drejta e Detyrimeve, E Drejta Ndërkombëtare Publike se vendosja e notave në indeks dhe konstultimet në lidhje me rezultatet e publikuara do të mbahen sipas orarit në vijim:

E Drejta e Detyrimeve dhe E Drejta Ndërkombëtare Publike:
· E hëne, 17.10.2016, ora: 14:00, Amfiteatrin 2

Translate »