fbpx

Njoftim

Njoftohen studentët se Senati në mbledhjen e mbajtur, më 11.10.2016, ka nxjerrë vendim për lejimin e regjistrimit të semestrit dimëror, respektivisht vitit vijues, studentëve që kanë nga 2 (dy) kredi minus nga kreditë e nevojshme për regjistrim të vitit. Vendimi vlen për të dy nivelet e studimeve, Bachelor dhe Master.

Regjistrimi i semestrit dimëror do të bëhet nga data 17.10.2016 deri me 28.10.2016

 

Translate »