fbpx

NJOFTIM

Njoftohen studentët të cilët i janë nënshtruar provimeve nga lëndet E Drejta e Detyrimeve, E Drejta Ndërkombëtare Publike dhe E Drejta Tregtare Ndërkombëtare, se vendosja e notave në indeks dhe konstultimet në lidhje me rezultatet e publikuara do të mbahen sipas orarit në vijim:

Organizata Ndërkombëtare dhe e Drejta Tregtare Ndërkombtare:
· Merkurë, 12.10.2016, ora: 14:00, Salla 3

Me respekt,
Prof. Ass. Dr. Sabiha Shala

Translate »