fbpx
Njoftim
Njoftohen studentët e vitit të dytë, se notat nga lëndët E drejta civile, E drejta familjare dhe trashegimore, Klinika juridike civile dhe Klinika juridike nga e drejta familjare dhe trashigimore janë vendosur në SEMS.
Konsultimet mbahen me datën 8 tetor 2016 në orën 11:30, në amf. 2.
Translate »