fbpx
Njoftim
Njoftohen studentët e vitit të IV-të, se vendosja e notave në indeks në lëndët E drejta sendore dhe E drejta e pronesisë intelektuale, bëhët ditën e shtunë me datën 08 tetor 2016 në orën 12:00, në amf. 2.
Translate »