fbpx

Njoftim

Njoftohen studentët e vitit të IV-të, se vendosja e notave në indeks në lëndët E drejta e procedures civile dhe E drejta e procedurës civile – pjesa e posaçme, bëhët ditën e shtunë me datën 08 tetor 2016 në orën 11:00, në amf. 2.

Translate »