fbpx

Njoftim

Njoftohen studentet e vitit te pare te Fakultetit Juridik te UNHZ-Peje, te cilet  diten e  enjte kan leksione-ligjerata ne lenden:
Fillet e se drejtes/Hyrje ne te drejten,te i permbahen mbajtjes se orarit perkates:
Nga ora 11-14 grupi i I, vijojne leksionet studentet qe emrat e tyre fillojne me shkronjat: A,B,C,ç D,Dh E .F,G,Gj, ndersa grupi i II nga ora 14-17,vijojne leksionet studentet te cileve emrat ju fillojne me shkronjat: K,L,LL,M,N,Nj,O,P Q,R,RR,S,SH,T,TH,U,V,X,XH,Y,Z dhe  ZH.
Me respekt:Pedagogu i lendes:
Prof.Asoc.Dr.Fejzulla BERISHA
Translate »