fbpx

Njoftohen studentët se rezultatet e provimeve nga lëndët: E Drejta Kushtetuese, E Drejta Kushtetutese Pozitive dhe Gjyqësa Kushtetutese për afatin e Janarit 2015 janë publikuar dhe konsultimet dhe përshkrimi i notave do të bëhen me datën: 21.02.2015, sipas orarit në listat e rezultatave.

Translate »