fbpx

Njoftohen studentet të cilët ju kanë nënshtruar provimit nga lënda E drejta e procedurës administrative – Prof. Shefqet Berisha  dhe janë ftuar në konsultime, se ditën e shtunë (21.02.2015) nga ora 11:00 do të mbahen konsultimet.

Translate »