fbpx

Ftohen studentët që i janë nënshtruar provimit nga lënda Organizata Ndërkombëtare me 11 Shkurt (E Mërkure) të vijnë t’i vendosin notat në index me datën 18 Shkurt (E Mërkure) në ora 13:30. Si dhe studentët tjerë që nuk i kanë notat në index të vijnë gjithashtu.
Gjithashtu ftohen studentët që nuk kanë mund të hynë në Provim me 11 Shkurt për shkak të kohës së shkurtë dhe e kanë të paraqitur provimin (afati i Janarit) të vijnë në provim.-Prof.Driton Lajci.

Translate »