fbpx
Njoftohen studentet se rezultatet e provimeve te lendeve: E Drejta e Konkurrences, Politika Ekonomike, Financat dhe e Drejta Financiare si dhe E Drejta Tregtare jane publikuar si dhe konsultimet do mbahen me daten: 18.02.2015, duke filluar nga ora 10h.
Prof. Dr. Gani Asllani
Translate »