fbpx

Njoftim

Njoftohen studentët të cilët i janë nënshtruar provimeve nga lënda E Drejta e Detyrimeve, E Drejta Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut, Organizatat Ndërkombëtare dhe E Drejta Tregtare Ndërkombëtare, se konsultimet do të mbahen ditën e premte, 15.07.2016 sipas orarit në vijim:

1. E Drejta Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut: Ora: 10:00-11:00 (Salla 3)
2. Organizatat Ndërkombëtare: Ora 11:00-12:00 (Salla 3)
3. E Drejta e Detyrimeve dhe E Drejta Tregtare Ndërkombëtare: Ora 13:30 -14:00 (Salla 3)

Me respekt,
Pof.Ass. Dr. Sabiha Shala

Translate »