fbpx

Lajmërohen studentët e Fakultetit Juridik se përshkrimi i notave dhe konsultimet në lëndët: E Drejta e Procedurës Penale – Pjesa e Përgjithshme dhe Kundërvajtjet në Lëmin Penal, do të bëhen, ditën e mërkurë (20.07.2016) nga ora 14:00.

Mësimdhënësi:

Prof. Ass. Dr. Mujë Ukaj

Translate »