fbpx

Lajmërohen studentët e vitit të IV-të të Fakultetit Juridik, se përshkrimi i notave në index dhe konsultimet në lëndët e Prof. Mujë Ukaj do të bëhen, ditën e premte (15.07.2016) nga ora 14:00.

Mësimdhënësi:
Prof. Ass. Dr. Mujë Ukaj

Translate »