fbpx

 

Njoftohen stundetet e vitit te IV te Fakultetit Juridik se konsultimet dhe pershkrimi i notave sipas rezultatit te publikuar te provimit nga lenda „Kriminologji me penologji“ behet me daten 28.06.2016, nga ora 14 deri ne oren 15. Me respekt, mesimdhenesi i lendes

Translate »