fbpx

NJOFTIM

Njoftohen stundetet e vitit te II te Fakultetit Juridik se konsultimet dhe pershkrimi i notave sipas rezultatit te publikuar te provimit nga lenda „E drejta penale“ behet me daten 28.06.2016, nga ora 13 deri ne oren 14. Me respekt, mesimdhenesi i lendes

Translate »