fbpx

Njoftim

Njoftohen studentet e vitit te dyte se ligjeratat nga lenda E drejta familjare dhe trashegimore kete te shtune me daten 23.04.2016, do te mbahen nga ora 11:00 ne amfiteatrin 2, per shkak se nga ora 10:00 eshte i caktuar provimi nga lenda E drejta civile.

Translate »