fbpx
Njoftim

Njoftohen studentet e vitit te dyte te grupit te pare dhe te dyte te cilet sipas orarit kane diten e marte ligjerate ne lenden: e Drejte Administrative, kjo ligjerate do te mbahet diten e Hene (25.04.2016) ne oren 13:00.
Pedagogu i lendes.
Prof.Dr. Fejzulla Berisha
Translate »