fbpx

Njoftim

Njoftohen studentët e vitit të dytë të cilët do ti nenshtrohen provimit nga lenda E drejta civile, me daten 23.04.2016 në oren 10:00, se mbajtja e provimit do te behet sipas ndarjes ne grupe si ne vijim:

Studentet me SEMS ne amfiteatrin 2 dhe sallen nr. 1,

Studentet me indeks ne sallen nr. 3,

Translate »