fbpx

Njoftohen studentët e vitit të parë (I) në Fakultetin Juridik se kollokfiumi i parë në lëndën: Bazat e Sistemit Gjyqësor do të mbahet ditën e premte, (datë 08.04.2016). Grupi i parë (I) fillon nga ora 10:00, dhe grupi i dytë (II) nga ora 11:00. Kollokfiumi do të mbahet në Amfiteatrin 1.

Translate »