fbpx

Njoftohen studentët e vitit të dytë (II) në Fakultetin Juridik se kollokfjumi i parë ne lenden Organizatat Nderkombetare do të mbahet ditën e merkurë, dt. 13.04.2016, në Amfiteatrin 2. Grupi i parë (I) fillon nga ora 10:00, dhe Grupi i dytë (II) nga ora 11:00. Lista me emrat e studentëve të ndarë në grupe do të publikohet me kohë.

Me respekt,
Prof.Ass.Dr. Sabiha Shala

Translate »