fbpx

Njoftohen studentet se mbajtja e kolokuiumit te pare nga lenda Kriminalistika do te mbahet me datën 04.04.2016. dhe kolokuiumi i parë nga lenda Viktimologjia i cili mbahet me daten 05.04.2016

Me respekt

Prof. Ass. Dr. Veton Vula

Translate »