fbpx

Njoftohen studentët e vitit të tretë (III) në Fakultetin Juridik se kollokfiumi i parë në lëndën Procedurë Administrative do të mbahet ditën e premte nga ora 15:00 (datë 08.04.2016). Kollofiumi do të mbahet në Amfiteatrin 1 dhe 2.

Me respekt

Mr.Sc. Shefqet Berisha

Translate »