fbpx

Njoftohen studentet e grupit A, B dhe C të vitit të II-të, se ushtrimet nga lënda E Drejta Penale të datës 01.01.2015 dhe 03.01.2015, të cilat nuk janë mbajtur për shkak të festes së Vitit të Ri, do të mbahen me datën 08.01.2015 me fillim nga ora 13:00 në një nga sallat e lira.
Asistenti i lëndes – Msc. Mentor Ademaj.

Translate »