fbpx
Njoftohen studentet e UNHZ_Fakulteti Juridik programi master-Kushtetues-administartiv,te cilet i ndjekin leksionet ne lendet:Akti Administrativ perkatesisht Klinike Administrative, dite e enjte date 8 Janar 2015,se per asryse objektive, mbajtja e leksioneve perkatese do te leviz ne orar, dhe ate nga ora 16,te njejtat mbahen kater ore me heret dmth ne ora 12.
Pergjegjesi i Departamentit-Kushtetues Administrativ:
Prof.Ass.Dr.Fejzulla BERISHA

 

Translate »