fbpx

Ditën e shtunë, me 10 Janar 2015, në ora 12, në Amfiteatrin nr. 2, do të mbahet një GJYKIM I SIMULUAR të cilin do ta përformojnë studentët e vitit të tretë të Fakultetit Juridik të UHZ-së. Andaj, ftohen stdudentët, stafi akademik dhe të interesuarit tjerë që të marrin pjesë në këtë shfaqje të rëndësishme e cila paraqet edhe një sukses në drejtim të ngritjes së cilësisë së mësimit në Fakultetin Juridik.
Pjesmarrjen në këtë shfaqje e kanë konfirmuar Rektori dhe drejtues tjerë të Universitetit. Projekti është realizuar nga profesorët: Dr.sc. Agim Kurmehaj dhe Dr.sc. Mujë Ukaj.

Translate »