fbpx

Njoftohen studentet e vitit te IV-te se me daten: 05.01.2015 do mbahen ligjeratat nga lenda E Drejta Tregtare – Prof.Gani Asllani, nga ora 13h deri ne 15h, dhe ate per te dy grupet se bashku. Ndersa, kolokfiumi i dyte do mbahet me daten 09.01.2015, (dite e premte) nga ora 10h.

Translate »