fbpx

Njoftohen studentet se provimet ne lendet Historia e institucioneve juridike e shteterore ne oren 10-12 dhe Historia e shtetit shqiptare dhe se drejtes nga ora 13.00 do te mbahen te merkuren me datën 11 nëntor 2015.

Translate »