fbpx

Njoftohen te gjithe studentet se provimi ne lenden Metodologjia e shkrimit akademik dhe ligjor, qe eshte parapare te mbahet me daten 07.11.2015 eshte shtyre per daten 09.11.2015, ne ora 17:00.

Translate »