fbpx

Njoftohen studentet e nivelit Master, drejtimi Juridiko – Penal, se ligjëratat e lendes “Terrorizmi” fillojnë nga java e ardhshme me 12.11.2013, dhe mbahen rregullisht çdo te enjte sipas orarit te publikuar. Me respekt, mësimdhënësi i lendes Prof. Ass. Dr. Kolë KRASNIQI

Translate »