fbpx

Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik se më 29 Tetor 2015 prej ores 13:00-15:00 do të mbahet Diskutim i Hapur me temen : “Puna dhe Roli i prokurorisë në parandalimin e keqëpërdorimit institucional, sundimi i ligjit-Korrupcioni “, në kuadër të projektit “Ngritja e Vetëdijes Publike për Institucione dhe një Shoqëri të Përgjegjëshme.
Në këtë diskutim marrin pjesë Prof.Ass.Dr. Kolë Krasniqi- Universitetit “Haxhi Zeka”, Fakulteti Juridik; Dr.Sc. Agim Kurmehaj- Prokuror në Prokurorinë Rajonale të Pejës dhe Z. Samir Zajmi –OJQ Human, në bashkëpunim me Ambasaden e SHBA-së në Kosovë.

Translate »