fbpx

Njoftohen studentët e vitit të III-të të Fakultetit Juridik se notat e afatit të shtator-it 2015 në lëndën “E drejta Ndërkombëtare Private” dhe në lëndën E Drejta e Unionit Evropian”, shënohen më datë 22 tetor 2015 në ora 14:00.

Translate »