fbpx

Njoftohen studentet e vitit të III-të të Fakultetit Juridik që i janë nënshtruar provimit nga lënda e Drejta e Detyrimeve në afatin e shtatorit (30.09.2015) që përshkrimi I notave në indeks dhe konsultimet do të mbahen ditën e martë, 20.10.2015 nga ora 09.30, në Sallën nr.1. Kalueshmeria e provimit është me 55 pikë.

Translate »