fbpx

Njoftohen studentet e vitit te 3 dhe 4 te Fakultetit Juridik se notat nga Lendet E Drejta Nderkombetare e Punes dhe E Drejta Sociale mund ti marrin neser nga ora 12 kurse notat nga lenda E Drejta e Punes nga ora 12 : 30.

Translate »