fbpx

Senati në mbledhjen e mbajtur me dt. 22.10.2015 mori vendim për lejimin e paraqitjeve te dy provimeve ne afatin e nëntorit për studimet e nivelit bachelor dhe master. Paraqitja e provimeve fillon nga dt. 26-28 tetor kurse provimet do te mbahen nga 31 tetor  – 8 nëntor 2015.

Translate »