fbpx

Lajmerohen studentet (me INDEX): Rifat Ademi, Berat Smajli, Gani Kryeziu se notat ne Gjuhe Angleze I dhe II mund t’i marrin me date 15.07.2015 nga ora 11:00 ne Fakultetin Juridik.

Translate »