fbpx

Njoftohen studentet e vitit të III të Fakultetit Juridik që i janë nënshtruar provimit nga lënda e Drejta e Detyrimeve në afatin e Qershorit (29.06.2015) që përshkrimi I notave në indeks dhe konsultimet do të mbahen ditën e Merkuren, 15.07.2015 nga ora 10.30, në sallën nr.1. Kalueshmeria e provimit është me 55 pikë.

Translate »