fbpx

Njoftim për konsultime

Njoftohen studentët e vitit të dytë dhe të katërt se konsultimet te Prof. Ariane Elezaj do të mbahen të martën me dt. 21.07.2015 në orën 10:00 në Fakultetin Juridik

Translate »