fbpx

Njoftohën studentët që kanë kaluar provimet në lëndët: E Drejta e Konkurrencës, E Drejta Bankare, E Drejta Tatimore dhe Buxhetore si dhe E Drejta Tregtare se konsultimet dhe vendosja e notave bëhet me datën: 07.07.2015 duke filluar nga ora 11.00h.

Me respect

Prof. Ass. Dr. Gani Asllani

Translate »