fbpx

Njoftohën studentët e Fakultetit Juridik  se provimet nga lëndët: Sistemet e Mëdha Juridike dhe Kodifikimet (vitit i parë), Qeverisja Lokale dhe lënda e Administrimit Lokal (viti i tretë) do mbahën me datën: 03.07.2015 në ora 14h.

Translate »