fbpx

Njoftohen studentet se vendosja e notave ne Index per lendet: E Drejta Kushtetuese dhe Gjyqesia Kushtetutese per afatin e qershorit 2015 do te behet me date 4 korrik 2015 ne oren 10:00″

Translate »