fbpx
Njoftohen studentët e vitit të parë të Fakultetit Juridik se provimi në lëndën “Historia e Institucioneve Juridike dhe Shtetërore” nga Mr.Sc. Xhafer Tahiri i paraparë të mbahet të martën me datë 30 qershor 2015 shtyhet dhe do të mbahet  me datë 7 korrik 2015 nga ora 11:00h. Shtyerja e datës së mbajtjes së provimit bëhet për shkaqe objektive.
Translate »